Първоначално публикувано от -Kris-
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Почна се!
Collapse
X
-
Брояча трябва да го разглобиш.Работа трудна , пипкава и неблагодарна!Ако искаш мога да ти изпратя моето старо табло.Перфектно е без оборотомера.Старата простотия.Показва на половина и понеже не ми се занимаваше,а имах друг,почти нов- го смених!
ПП.Лимонадения анархист ме е изпреварил с една минута,но е прав!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
брояча на таблото си е жива електроника.Дай го на някой кипаджия или такъв дето се занимава с електроника да провери резисторите и транзисторите вътре да ли са здрави.Те си имат каталог какви трябва да са стойностите на резисторите и транзисторите за да работят и при евентуално някой изгорял да го заменат с друг,но може да има и прикъсната писта /на картинката червената стрелка/ ако има нещо прекъснато направо си еба мамата.Кажи на ел.техника да я прозвъни/пистата/.То ти трябва да ги знаеш тия работи ама аз да си напиша.Ако е пистата кажи ми та да питам един приятел как се оправя такъв проблем.Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 19:57.
Comment
-
Аз така и не разбрах въобще ли неработят километражя и оборотумера ?
Захвата на буксите е много смотано измислен прегънато е фолиот с пистите върхо пластмас и буксата отгоре ! Почисти и позатвори крачетата на буксите .
За да отвориш оборотомера махаш стрелката отвиваш двете болчета обръщаш отзад и отвиваш другите 3 болта , сваляш броячя , има едни пластинки които опират в квадратчета притисни ги , с времето се огъват и неотчита ! Моя съм го пвавил на парчета ако имаш въпроси питъй !Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеЕл. е ... за 3-тите серий няма други табла.
mordohy, ама твоето е до 220 предполагам?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Сега видях снимките на 33-та с новите джанти. Супер са няма какво да говорим. За таблото - и мойто редовно се побърква( оборотомера-ту работи, туне;километража, след като го сверихме пак взе да показва по-малко след известно време и се отказах да се занимавам с него ) .sigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
-
Това хубаво,ама дай и инфо какъв е сензора и какво да мерят,щото и аз не знам.Не съм се сблъсквал с тоя проблем!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТова хубаво,ама дай и инфо какъв е сензора и какво да мерят,щото и аз не знам.Не съм се сблъсквал с тоя проблем!точка
Comment
Comment